tisdag 23 oktober 2007

JAG BLIR SÅ ARG!

foto från http://www.fotoakuten.se/

på alla flata och fega människor som bara sticker huvudet i sanden när det väl gäller! Fattar inte varför ni har valt det yrke ni har och jobbar med barn när ni rent ut sagt skiter i dem! Är så förbannat trött på fega människor!!!!!!!!!!!!
Har mött och arbetat med många fegisar och detta gör mej sååå rädd!

Är de likadana när det gäller deras egna barn och tycker de att omgivningen ska göra som de? Nu är det femtielfte gången jag avbryter bråk vid skolor, idag var det en kille på ca 12 år som slog en tjej -rätt rejält också med sparkar och en fet örfil hon gav i och för sej tillbaka och när jag lämnat lilla Olle och hunden Jack till en dagismamma jag mött på vägen och går till skolan och försöker få tag på en personal så är det ingen jävel som vill ta tag i det utan säger att jag ska gå till fritidspedagogerna på skolgården, en annan tjej typ 25 år säger att hon inte är riktig lärare! (behöver man inte bry sej då, eller?)GAHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hade inte tid att ta itu med resten eftersom lilla Freddan väntade på mej på dagis, ska försöka snacka med skolan nån dag.
Tycker sååå synd om många barn! Det är bara att bryta ihop och komma igen o igen o igen........Nåt som känns igen kanske?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var det ingen vuxen ute? Sjukt vad barn kan vara elaka, men ännu sjukare att ingen vuxen SER!

Bloggett sa...

Barnen var på väg från skolan...

Anonym sa...

hihi, ibland så ser man likheterna (:

Anonym sa...

Hej moster! Ännu en utmaning om du har tråkigt någon dag (: Kika in hos mig och läs reglerna. Puss och Kram