onsdag 20 februari 2008

NYTT!

Oj oj oj här var det inte igår jag skrev direkt...funderade ett tag på att ta bort alla gamla inlägg jag skrivit men de var rätt trevliga så jag beslutade för att de skulle få vara kvar.
Japp, då var det nytt år igen då, det har det ju varit ett tag dagarna rusar fram som ett expresståg men fasen vad kul det är! Olle har fyllt 1 år! !!!!!!!!!!!!

Lite innan det nya året flyttade vi till en STOOR lägenhet,helhärligt! Grabbarna springer runt som små vildar. MEN det är en pyttehiss och jag fick spader efter en vecka så vi införskaffade en Phil o Ted vagn. Den är helhärlig och smidig, barnen gillar den och den är bra på promenaderna.(Bilden är stulen, vår vagn är svart och grå)



Måste bara lovorda våra älskade ergosar (en ERGO flera ergosar:). Vi använder de dagligen och de är så underbara! Ergonomiska både för barnet och bäraren (till skillnad mot BabyBjörn t.e.x) . Bär Fred som blir 3 år ( i Maj) i ergon och det funkar utmärkt. Men oftast är det ju förstås Olle som åker ergo. Finns att köpa på b.l.a http://www.knyt-an.se/.



1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, vad roligt att du skriver igen!!
Får ses och promenera någon dag (: Hoppas ni mår bra! Kramar